Παρουσίαση

Η KMS Solutions LTD ιδρύθηκε το 2015 και η έδρα της βρίσκεται στην Βουλγαρία. Η επιλογή της έδρας έγινε με στόχο να διευκολυνθεί η διείσδυσή της εταιρείας στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρά το νεοσύστατο της εταιρείας, όμως, η εμπειρία τόσο της διοίκησής της όσο και των εξειδικευμένων στελεχών της "μετράεϊ", ήδη, αρκετά χρόνια.

Η εταιρεία εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τον Σωτήρη Χ. Μέγκουλη που βρίσκεται στον χώρο της Τεχνολογίας από το 1996 έχοντας προσφέρει τις υπηρεσίες του σε μεγάλες και δυναμικές ελληνικές επιχειρήσεις. Τα τελευταία 15 χρόνια εργάστηκε ως Προϊστάμενος Ανάπτυξης Εφαρμογών στις εταιρείες ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ Α.Ε. και ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. αλλά και ως συνεργάτης και σύμβουλος μηχανογράφησης σε αρκετές άλλες. Τώρα, πλέον, ζει στην Μύκονο επιλογή που έγινε και για την προώθηση και την επίτευξη των στόχων και σκοπών της KMS Solutions LTD.

Η εταιρεία ιδρύθηκε με ένα στόχο: την μηχανογραφική στήριξη των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων ευρωπαϊκών (και πρωτίστως) ελληνικών επιχειρήσεων που δεν διαθέτουν επαρκή μέσα για την οργάνωσή τους και δυσκολεύνονται ιδιαίτερα στα σκληρά χρόνια της κρίσης. Για αυτό τον λόγο το πρώτο προϊόν που ετοίμασε η KMS Solutions LTD και ονομάζεται M-Suite απευθύνεται σε αυτές και διατίθεται σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή.

Οι εταιρείες αυτές συνήθως αγοράζουν και χειρίζονται μηχανογραφικά προϊόντα που έχουν σχεδιασθεί χωρίς την συμμετοχή τους και καλύπτουν μέρος μόνο των αναγκών τους με κάθε αίτημά τους για βελτίωση να καταλήγει στο κενό είτε γιατί είναι πολύ ακριβό για να υλοποιηθεί είτε γιατί, απλά, δεν προβλέπεται. Η KMS Solutions LTD πρόκειται να το αλλάξει αυτό και, μάλιστα, άμεσα καθώς διαθέτει την εμπειρία, την ικανότητα και την θέληση να το πράξει.

Αλλαγές έχουν προετοιμασθεί και υλοποιούνται και στην διαδικασία παροχής εκπαίδευσης (τέλος πια στις εκπαιδεύσεις μέσω Skype) με επιτόπια παρουσία εξειδικευμένων συνεργατών της εταιρείας για όσο χρόνο απαιτηθεί καθώς και στην διαδικασία παροχής τεχνικής υποστήριξης με την όσο το δυνατόν πιο συχνή μας παρουσία στις επιχειρήσεις των πελατών μας που θα περιλαμβάνει ανάμεσα στα άλλα και την προληπτική συντήρηση.

Τελευταία προσθήκη στο "οπλοστάσιο" της εταιρείας αποτελεί και η ανάπτυξη μίας πλατφόρμας για τον σχεδιασμό custom e-shops που προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ιδιοκτήτη τους και προσφέρονται σε απίστευτα χαμηλή τιμή.

Η φιλοσοφία της εταιρείας αποτυπώνεται, με τον καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο τρόπο, και στο slogan με το οποίο ξεκινάει την επικοινωνία με τους πιθανούς πελάτες της:


Είμαστε ΚΟΝΤΑ σας ... Αφήστε μας να σταθούμε ΔΙΠΛΑ σας ...
Έδρα
2A Patriarh Evtimiy Blvd., ground fl
Sofia 1142, Sredets District
Bulgaria

KMS Solutions LTD
All Rights reserved


Επικοινωνία
ΚΟΥΝΟΥΠΑΣ ΜΥΚΟΝΟΥ
84600 ΜΥΚΟΝΟΣ
Τηλ: 6943793757